Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3


καλωσόρισμα

Η αίθουσα τέχνης «Αποκάλυψη» ιδρύθηκε το 1987. Πήρε το όνομα της από τον Ελληνικό ρήμα «αποκαλύπτομαι» ερμηνεύοντας στη κυριολεξία την συνολική έννοια του ρήματος θέλοντας να φανερώσει το σύνολο του συναισθημάτων και των πρακτικών που συσσωρεύονται εν’ όψη παρουσίασης και προετοιμασίας μιας έκθεσης - ένταση, αγωνία, άγχος, επιβράβευση, ικανοποίηση, προβληματισμός.

Κύριος στόχος της γκαλερύ μας η προώθηση και παρουσίαση της σύγχρονης τέχνης. Τα νέα ρεύματα, καινοτομικές ιδέες, καινούργιες τεχνοτροπίες. Ο χώρος διατηρεί μια δυναμική και μια ζωντάνια, στοιχεία που μεταφέρονται στο χώρο μέσα από τις εκάστοτε παρουσιάσεις. Αποτελεί δε το κέντρο επικοινωνίας μεταξύ καλλιτεχνών, μεταξύ φιλότεχνων και δημιουργών καθώς επίσης και των ανθρώπων του πνεύματος.

Οι επιλογές της γκαλερύ δίνουν την δυνατότητα στο κοινό να ξεχωρίσει την υψηλή ποιότητα στα έργα τέχνης στοιχείο που αποτελεί ίσως τον κυριότερο παράγοντα για κατανόηση, αξιολόγηση και αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου του κοινού γενικότερα.

Ιδρυτής και διαχειρίστρια της γκαλερύ είναι η Νατάσα Τοφαρίδου Οικονομολόγος απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.